Jermaine Stuiver maakt Nederlandse versie van ‘You’re the Devil in Disguise’!

Single release op 1 april a.s. en dat is beslist géén geintje, dan brengt de 21 jarige zanger Jermaine Stuiver uit Apeldoorn alweer zijn tweede CD-single uit met de titel ‘Omdat Het Mag’ uit.  Voor deze single is de zanger wederom de studio ingedoken bij Dave van Well waar ook zijn laatst verschenen single ‘Hey Jij’ uit 2017 is opgenomen en uitgebracht.

Jermaine Stuiver zingt nu ruim 2 jaar en weet met zijn optredens menig feestje te bouwen. Jermaine zingt het liefste feestmuziek van Amsterdamse meezingers tot een gezellige feestshit en dansbare liedjes kortom voor ieder wat wils.

Zijn nieuwe single Omdat Het Mag is gemaakt op de melodie van een oude hit van Elvis Presley ‘You’re the Devil in Disguise.  De productie die gemaakt is door Dave van Well bevat extra live gitaren, mooi koorwerk van zangeres Bianca Frieling en een heerlijke dansbare sound van deze tijd!

De single zal op 7 april officieel gepresenteerd worden in Café ‘De Tapperij te Almelo met diverse gast artiesten.

Plaats een reactie