Pascal Pasch heeft een nieuwe single: ‘Ik Ga Door Het Leven’!

Pascal Pasch komt met zijn derde single: ‘Ik Ga Door Het Leven’. Na ‘Omarm Me, Verwarm Me’ en ‘Niets Op Deze Wereld’ vond de Dierenaar het tijd voor een nieuwe single en het resultaat mag er zijn!

Zijn vader had vroeger een succes volle piratenzender ‘De Ramona’s’ dus Nederlandstalige muziek is met de paplepel ingegoten. Pascal geniet ervan om te zingen en dit is ook zeker een uitlaatklep. Hij is in het begin erg zoekende geweest naar de stijl waarin hij wilde zingen en heeft dit nu gevonden in het nummer ‘Ik Ga Door Het Leven’.

Het nummer is tot stand gekomen in de studio Sonic Solutions van Joris van Dijk. Deze is verantwoordelijk voor de tekst en muziek en het geheel wordt uitgebracht onder het label C&P Music.

‘Ik heb beschreven wat ik graag wilde in een nummer en toen de demo binnen kwam was ik meteen verkocht. Het is een lekker vrolijk nummer wat heerlijk is om te zingen en wat bij jong en oud zal aanslaan en ook makkelijk is mee te zingen’, aldus Pascal Pasch.

Zijn vrouw steunt hem in alles wat hij doet en staat altijd achter hem en zeker in deze muziekwereld waar hij al geruime tijd in doorbrengt. Want Pascal is een artiest die al een tweetal eigen singles op zijn naam heeft staan, ‘Omarm Me, Verwarm Me’ en ‘Niets Op Deze Wereld’ en dan nu met het nummer ‘Ik Ga Door Het Leven’. Met o.a. deze nummers treed deze zanger veel op in het land, natuurlijk hoopt hij dat dit nummer nog meer bekendheid zal opleveren, want hij leeft helemaal voor het artiest zijn.

Plaats een reactie