Pascal Pasch verbindt zich aan C&P Music

Pascal Pasch verbindt zijn muzikale toekomst aan C&P Music, zo maakt de Apeldoornse platenmaatschappij vandaag bekend. Dit houdt in dat C&P Music vanaf heden verantwoordelijk zal zijn voor de promotie en distributie van de singles van Pascal.

‘Ik ben nu ruim tien jaar actief als zanger en ben klaar voor de volgende stap in mijn carrière. Toen Gerard (Palts, red.) en Yi Tjong (Chen, red.) mij de kans boden om me aan te sluiten bij C&P Music, hoefde ik niet lang na te denken’, vertelt de 37-jarige Dierenaar over de totstandkoming van de samenwerking.

Vanuit C&P Music is men ook tevreden met het vastleggen van Pascal Pasch. ‘Ik ken Pascal als een zeer talentvolle en ambitieuze zanger en wij kijken er naar uit om samen met Pascal aan de slag te gaan’, besluit Gerard Palts.

De komende maanden zullen plannen worden gemaakt voor een nieuwe single van Pascal, die mogelijk nog dit jaar verschijnt.

Plaats een reactie