Jermaine Stuiver presenteert ‘Toen Kwam De Nacht’!

Apeldoorner Jermaine Stuiver is een relatieve nieuwkomer in de muziekwereld. Sinds dat hij begon in 2016 heeft hij al meerdere eigen producties op de markt gezet. Zijn nieuwste single ‘Toen Kwam De Nacht’ is alweer zijn derde single waar hij dan ook erg trots op is, ook omdat dit nummer op een hele speciale manier is gemaakt.

‘Toen Kwam De Nacht’ is ontstaan toen Jermaine Stuiver werd gevraagd om mee te doen aan TV-programma ‘De Muzikale Uitdaging’ voor TV73 waarin Kees Tel en Nol Roos binnen 3 uur een kant en klaar radio liedje moesten maken met tekst, muziek en natuurlijk het inzingen. Daaruit is dus ‘Toen Kwam De Nacht’ ontstaan. ‘Het liedje is bedacht omdat ik vaak onderweg ben met zingen, en in de nacht vaak mooie dingen zie gebeuren tijdens en na mijn optredens. Dit alles is prachtig verwoord door de tekstschrijver en het resultaat mag er zeker zijn’, aldus een trotse Jermaine Stuiver.

Deze single zal worden uitgebracht onder het nieuwe label C&P Music (van Gerard Palts), waar hij afgelopen zomer een contract heeft getekend. Beide partijen zijn vol vertrouwen over de samenwerking. ‘Ik ben erg trots dat ik nu m’n eerste platencontract heb getekend. En ik ben dan ook erg blij om samen met het team van C&P Music de volgende stap in mijn carrière te zetten’, vertelt de 23-jarige zanger hier zelf over.

Ook Gerard Palts en Yi Tjong Chen zijn zeer content over de samenwerking: ‘C&P Music is een jong platenlabel, met oog voor jong en enthousiast talent. Jermaine Stuiver past perfect binnen dit profiel’.

Plaats een reactie