‘Het Leven Is Zo Mooi’ volgens Ingmar Hut

Nadat hij afgelopen zomer het nummer ‘Bij De Griekse Zee’ had uitgebracht en in vele lijsten te zien was, komt Ingmar Hut met een nieuwe single: ‘Het Leven Is Zo Mooi’. Net als bij zijn voorgaande singles, werkte Hut opnieuw samen met producer Martin Sterken.

‘Het Leven Is Zo Mooi’ is een tekst die Ingmar op het lijf geschreven is. De jonge volkszanger & DJ geniet elke dag met volle teugen van het leven en is dan ook zeer tevreden over het resultaat. ‘Het is een echte meezinger, die goed bij mij past. Ik ben erg trots op het resultaat!’, begint de 23-jarige zanger uit Echten. ‘Samen met mijn team hebben we afgelopen veel tijd geïnvesteerd in het maken van een nieuwe single en dan is het natuurlijk fantastisch als er zo’n resultaat uitkomt.

De videoclip is opgenomen in een gezellig café, waar iedereen uit volle borst meezingt met Ingmar.

Plaats een reactie