Ingmar Hut komt met ‘Vaarwel, Adios’

De carrière van Ingmar Hut neemt momenteel een vogelvlucht. De goedlachse zanger & radio-dj gooide afgelopen jaar hoge ogen met de nummers ‘Bij De Griekse Zee’ & ‘Het Leven Is Zo Mooi’ en tekende tevens een platencontract bij C&P Music. Nu is het tijd voor een nieuwe single: ‘Vaarwel, Adios’. 

Het origineel is van Ronnie Tober en ik vond het altijd al een zeer mooi nummer, daarom heb ik in overleg met Edwin Geres besloten om het nummer in een nieuw jasje te steken’, aldus Ingmar Hut over de totstandkoming van de single. En het resultaat mag er zijn, want met ‘Vaarwel, Adios’ zet Ingmar Hut een mooie eigentijdse ballad op de markt.

Ondanks de huidige Corona-crisis die ons land bezighoudt, heeft Ingmar toch besloten om het nummer uitbrengen. ‘Muziek verbindt en dat is juist wat wij nu allemaal nodig hebben’, licht de 23-jarige Drent zijn keuze toe om de single juist nu uitbrengen.

Robert Vegt (RTV Mediaproductie) is verantwoordelijk voor de videoclip, terwijl Geert Hakze de plugging en promotie van de single voor zijn rekening neemt.

Plaats een reactie