Jo Smeets bezingt ‘Lieve Meiden’ in nieuwe country-single

‘Lieve Meiden’ is de nieuwe Nederlandstalige single van Jo Smeets. Nadat de muzikant uit Limburg eerder hoge ogen gooide met ‘Dit Is De Zomer’ en het album ‘Goodtimes’, werkte 69-jarige routinier achter de schermen aan een nieuwe single en het resultaat is nu eindelijk daar!

‘Lieve Meiden’ is een ludieke country-single, waarmee Jo Smeets de betekenis van het begrip ‘Lieve Meiden’ een nieuwe lading geeft. Uiteraard is de directe betekenis van ‘Lieve Meiden’ anders bedoeld dan wij gewoonweg zouden denken, want deze meiden zitten vol pit, zijn modern en doen alles wat een man verbiedt.

Jo Smeets werkt momenteel in Maastricht in de Chaplin Studio aan nieuw Nederlandstalig album, waarvan ‘Lieve meiden’ de voorbode is. Jo zingt en schrijft zijn eigen songs en doet dat ook in verschillende talen, zo ook o.a. in het Engels, Duits, Limburgs dialect. De nieuwe single is dan ook in al deze talen & dialecten beschikbaar.

Het geheel wordt gerealesed onder het platenlabel C&P Music, waar Jo Smeets onlangs een platencontract tekende.

Plaats een reactie