Pascal Pasch presenteert ‘Telkens Lieveling’

Het heeft door de situatie omtrent het Corona-virus iets langer geduurd dan gepland, maar vandaag is het dan zover: Pascal Pasch kondigt zijn nieuwe single aan. Nadat de uit Dieren-afkomstige zanger eerder met succes de nummers ‘Ik Ga Door Het Leven’ en ‘Omarm Me, Verwarm Me’ op de markt bracht, komt hij nu opnieuw met een heerlijke meezinger: ‘Telkens Lieveling’!

Het was eigenlijk de bedoeling om de single in april van dit jaar te releasen, helaas hing hier door de Corona-crisis een streep doorheen. ‘Eigenlijk was alles geregeld: we hadden een CD-presentatie gepland en de productie was gereed. Echter bleek dit niet mogelijk door de Corona-crisis’, vertelt Pascal hierover. ‘Nu het wat rustiger is rondom het Corona-virus en de maatregelen versoepeld zijn, heb besloten om de single dan toch uit te gaan brengen’, legt hij verder uit.

Voor de productie van de single is de 38-jarige volkszanger de studio van Sonic Solutions ingedoken: ‘Vorig jaar heb ik in samenwerking met Joris en Michel van Sonic Solutions de single ‘Ik Ga Door Het Leven’ opgenomen. Ik was destijds zeer tevreden over de samenwerking en daarom ben ik opnieuw naar Sonic Solutions gegaan voor de nieuwe single. En opnieuw ben ik erg tevreden met het resultaat’, vertelt Pascal over de totstandkoming van de single. Ook kenners zijn erg enthousiast, zij omschrijven ‘Telkens Lieveling’ als een kwalitatief sterke productie met een hoog meezing-gehalte.

De single wordt op 22 juli 2020 gereleased worden onder het label C&P Music, waar Pascal vorig jaar een platencontract tekende. De promotie en plugging ligt opnieuw in handen van Willem de Bie.

Plaats een reactie