C&P Music verwelkomt Roos Gerrits

Platenmaatschappij C&P Music en zangeres Roos Gerrits gaan per heden samenwerken, zo maken beide partijen bekend. De 35-jarige Arnhemse is momenteel bezig met haar eerste stappen als zangeres en krijgt hierbij ondersteuning van C&P Music.

‘Al jarenlang is zingen mijn absolute passie en een aantal maanden terug, trok ik de stoute schoenen aan en besloot een ik telefoontje te plegen naar Gerard Palts’, vertelt Gerrits over de het eerste contact met C&P Music. ‘Hieruit volgde een prettig gesprek en inmiddels ben ik ook de studio van Gil Lopez in Haarlem ingedoken om een aantal nummers op te nemen’. ‘Tot op heden heel ‘happy’ met mijn besluit om deze stap te nemen en ik kijk heel erg uit naar de komende periode’. Yi Tjong Chen meldt namens C&P Music veel vertrouwen te hebben in de kwaliteiten van Roos Gerrits en voorziet dan ook een vruchtbare samenwerking.

In april 2021 zal de debuutsingle van Roos Gerrits onder het label C&P Music gereleased worden.

Plaats een reactie